Política

L'Espanya fraternal: Manuela Carmena diu que té amics de VOX i que "son muy buena gente"

L'exalcaldessa de Madrid demostra que no hi ha diferència entre esquerra i dreta a Espanya

2 de novembre de 2020 (10:28 CET)

Manuela Carmena
Manuela Carmena

La ex-alcaldessa de Madrid Manuela Carmena està retirada de la política des que el popular José Luis Martínez Almeida es va fer amb l'alcaldia de la capital d'Espanya. Ara, l'advocada gran 'defensora dels treballadors', ha concedit una entrevista a Diario de Navarra i ha repassat la seva carrera política i professional. 

Preguntada sobre si li preocupa que algun dels seus néts simpatitzi per Vox, Carmena és clara: "No m'importaria gens. Tinc amics de Vox que són una gent magnífica, al marge de la seva ideologia". 

L'independentisme prepara aquest acte alternatiu al pregó de Manuela Carmena

És a dir, una persona molt vinculada a l'esquerra que diu defensar el dret de les minories i dels col·lectius més vulnerables, considera "bona gent" aquell partit que vol atacar amb tots aquests ciutadans a qui ella defensa.

Carmena també va demostrar quin és el sentiment de Podemos i de Más País pel que fa a les aspiracions nacionals i democràtiques de Catalunya. Considera l'ex-alcaldessa que "un territorio no se puede separar de España y habría que cambiar la Constitución", demostrant una vegada més que la història de la 'España fraternal' no existeix. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades