Política

L'entrevista a Carrizosa encara cueja: Eloi Vila diu això al naranjito

El periodista de TV3 esclata contra el dirigent de Ciudadanos

30 de juliol de 2020 (18:23 CET)

Eloi Vila a TV3
Eloi Vila a TV3

TV3 i el seu director Vicent Sanchis van voler fer una entrevista al cap de l'oposició Carlos Carrizosa. Els montapollos de Ciudadanos van criticar el fet que la "televisión de todos los catalanes" fes entrevistes al President Carles Puigdemont i al Vicepresident Oriol Junqueras i no en fes a ells. Carrizosa va parlar en tot moment en la "lengua común de todos los españoles" i Sanchis li ho va permetre. Tot plegat va comportar que la Plataforma per la Llengua esclatés contra TV3 per no subtitular les seves paraules. 

URGENT: Carrizosa i La Lore es revolucionen pel tercer grau als presos polítics i hi posen Jordi Pujol pel mig

Les paraules de Carrizosa -i l'entrevista en sí- encara porta cua. El periodista de TV3, Eloi Vila, conegut per ser el conductor d'El Cotxe, ha esclatat contra el dirigent espanyolista i li ha retret la seva campanya contra la televisió pública on treballa. Considera que acusar 'La Nostra' de fer un publireportatge del procés és una "vergonya intolerable i una falta de respecte als professionals" que hi treballen. 

Eloi Vila ha defensat en més d'una ocasió als presos polítics. Ha presentat actes com 11 mesos de presó de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart fins al punt d'exclamar durant un acte "Si no fem república, la llibertat dels presos no arribarà". A veure si Carrizosa demana que se l'expulsi de TV3, igual que ho demanen de Toni Soler i altres cares visibles. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades