Política

L'enquesta del CEO ensorra la Lore i els seus propis votants li giren l'esquena: Ciudadanos no la vol de candidata

Sonen noms com Cañas o Carrizosa

19 de agost de 2020 (17:30 CET)

La Lore
La Lore

Ciudadanos té un greu problema. Van fer un procés de primàries i Lorena Roldán va guanyar. Ara, però, la volen canviar i no saben com fer-s'ho.

Una opció passa per fer coalició amb el Partido Popular d'Alejandro Fernández i trobar un candidat de consens que anul·laria de facto aquelles primàries. En aquest sentit hi ha converses i es parla dels noms de Jordi Cañas i Carlos Carrizosa com a candidats d'aquest "Cataluña Suma".

Lorena Roldán

El pressing cap a La Lore és important i el menyspreu del partit cap a taronja s'ha evidenciat recentment per partida doble. L'entrevista de Vicent Sanchis al principal partit de l'oposició al Parlament de Catalunya no va ser pas a Roldán, va ser a Carrizosa. El propi Carlos Carrizosa va intervenir al ple monogràfic sobre el Campechano mentre la Lore ha perdut tot protagonisme.

Qui també fa pressió és la premsa pròxima a Ciudadanos. El Catalán es fa ressò de l'enquesta del CEO segons la qual els votants de Ciudadanos donen millor nota - per aquest ordre - a Carrizosa, Alejandro Fernández, Salvador Illa i Miquel Iceta. Seguidament ve Roldán amb un trist 3'92 entre els seus propis votants.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades