Política

L'emotiva piulada d'agraïment del President Torra a Gonzalo Boye i Isabel Elbal

Els advocats han fet una feina brillant i impecable a l'espera de la decisió del Tribunal Supremo

18 de setembre de 2020 (09:07 CET)

El President Quim Torra
El President Quim Torra

Ahir va tenir lloc al Tribunal Supremo la vista de cassació en què l'advocat del President Quim Torra, Gonzalo Boye, al costat de la seva companya Isabel Elbal, feien valer els seus arguments per intentar revocar la sentència dictada pel Tribunal de Justícia de Catalunya i que condemnava Torra per inhabilitació. 

Gonzalo Boye

Boye va al·legar fins a deu motius pels quals la sentència havia de ser anul·lada i, per tant, Torra no hauria de ser inhabilitat. Entre els més importants, la falta d'imparcialitat dels jutges, el fet de no tenir un judici amb garanties, la falta de proporcionalitat i el fet de ser causa política. 

El President Quim Torra, que era present en tot moment a la sala però no va intervenir, ha tingut unes paraules d'agraïment cap als dos advocats que han fet una feina admirable  brillant. 

Considera Torra que és un honor que l'hagin representat. Ara caldrà veure quina és la resposta del Tribunal Supremo i si tres dels mateixos jutges que van condemnar els presos polítics també condemnen el nostre President. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades