Política

Eduard Cabús fa servir terminologia feixista i de "cuñados" per referir-se a l'exili de Valtonyc

Forta polèmica a Twitter per aquesta piulada de Cabús

26 de agost de 2020 (11:10 CET)

Eduard Cabús
Eduard Cabús

Des de sectors propers a Esquerra Republicana estan molt nerviosos perquè veuen que aquesta vegada no guanyen ni a les enquestes. La gestió de conselleries clau durant l'epidèmia de covid-19 ha estat molt criticada i trenca la imatge que ERC volia vendre de "gestió en comptes d'independència". El fracàs i les contínues humiliacions amb la taula de diàleg han ensorrat el segon argument electoral d'ERC.

La candidatura de Pere Aragonès farà la resta. Els catalans ja han vist que el què cal és independència i no reclamar eternament diàleg amb qui no atura la repressió.

Valtonyc

El raper Valtonyc, exiliat a Brussel·les, va etzibar un clatellot important a Pere Aragonès fa uns dies i les estrelles mediàtiques del partit de Junqueras l'han atacat a Twitter.

La piulada més desafortunada ha estat la d'Eduard Cabús titllant de "covard" i "cínic" Valtonyc per marxar de l'Estado español i no complir una condemna (en aquest cas ja ferma) de presó totalment injusta.

El pitjor és que Cabús parla de "fugir" recordant la terminologia feixista que diu que "Puigdemont es un fugado". En aquest sentit els "cuñados" titllen el President a l'exili de "Fuigdemont" i Cabús demostra posar-se al mateix nivell d'aquesta gent per atacar Valtonyc.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades