Política

Doble clatellot de Josep Maria Mainat i Quim Monzó a Ayuso per una foto de la presidenta madrilenya

Cantant i escriptor destrossen la presidenta madrilenya amb poques paraules

1 de octubre de 2020 (17:37 CET)

Quim Monzó
Quim Monzó

La presidenta de la Comunidad de Madrid Isabel Diaz Ayuso està sent el centre de totes les crítiques les últimes setmanes. La regió de Madrid té aproximadament 730 contagis per cada 100.000 habitants i és, sense dubte, la pitjor zona d'España. 

Ella però es preocupa de l'economia i considera que un tancament de la ciutat i d'altres zones metropolitanes importants seria molt greu per les finances, donant més importància a aquestes que a la salut de les persones.

Josep Maria Mainat

D'aquesta manera, encara que Madrid estigui molt pijtor que la resta d'Espanya, la presidenta vol que totes les ciutats de l'Estado español de més de 100.000 habitants tinguin les mateixes restriccions, perquè "España es Madrid" i tothom s'ha de solidaritzar amb la capital. 

És per això que l'excantant de la Trinca, Josep Maria Mainat i l'escriptor Quim Monzó han fet befa de tot plegat, comentant una fotografia de la presidenta. Ayuso, en un posat sexi, rep el comentari de Monzó que li diu "hola qué tal", mentre que Mainat va més enllà amb la popular frase que normalment apareix en bots de Twitter: "qué me harías". 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades