Política

Un diari ultra proper a Ciudadanos no sap situar Olot al mapa

El Catalán demostra la seva vagància i no cerca al Google on és la capital de la Garrotxa

19 de novembre de 2020 (10:02 CET)

Albert Donaire
Albert Donaire

De diaris ultres, espanyolistes i defensors de la dreta més rància n'hi ha molts. Entre molts altres, un d'ells és 'El Catalán', un diari digital que va néixer per atacar, precisament, la llengua  i els habitants que donen nom al seu projecte. 

Un mitjà molt proper a Ciudadanos que ha trobat en la figura d'Albert Donaire un recurs fàcil per fer les delícies dels seus lectors. El Catalán es fa ressò de les crítiques de l'activista a un comerç situat a Olot (Garrotxa) que té els rètols en castellà. 

Albert Donaire

La Llei de Política Lingüística de la Generalitat, sempre molt criticada per Ciudadanos i per la dreta catalanofòbica, estableix que els comerços han de rotoloar "com a mínim" en català. Això no vol dir que "no puguin" rotolar en castellà, com sempre insisteixen des de l'espanyolada, en un clar gest de demagògia. 

Albert Donaire s'ha presentat a les primàries de Democràtes per encapçalar la circumscripció de Girona. D'aquesta manera, ha deixat el secretariat nacional de l'ANC, ja que considera que des de la vessant política treballarà més i millor a favor del país. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades