Política

El diari oficial de Ciudadanos ho té clar: Coalició amb el PP i aquest "cuñado" ultra com a candidat

El Español de Pedro J Ramírez vol Cañas i Carrizosa al Parlament de Catalunya

19 de agost de 2020 (09:45 CET)

Lorena Roldán
Lorena Roldán

Al País Basc Partido Popular i Ciudadanos es van presentar en coalició. Van considerar que aquesta era la millor manera de sumar forces i que obtindrien millors resultats que anant a les eleccions per separat. A casa nostra fa temps que es valora aquesta possibilitat. 

Ernest Maragall

Hi ha qui ho considera una manera perquè el Partido Popular no desaparegui. Recordem que només tenen quatre diputats i caben en un taxi sense comptar el conductor. El partit de Lorena Roldán i Carlos Carrizosa, per altra banda, és el partit amb més escons del Parlament. És per això que es podria entendre com una OPA taronja sobre el PP d'Alejandro Fernández. 

El diari de Pedro J Ramírez, El Español, de referència de Ciudadanos ho veu més clar que mai i proposa Jordi Cañas i Carlos Carrizosa com a alternativa a l'ex independentista, Lorena Roldán. Caldrà veure ara si aquesta possibilitat es materialitza i veiem una coalició de l'espanyolisme. Algunes veus també demanen que s'hi sumi el PSC, tot i que és una possibilitat molt poc probable. 

Faltarà veure, doncs, el nom. "Mejor Unidos", "España Una" i altres definicions espanyolistes són les que s'han vist a les xarxes socials les darreres setmanes, en clau d'humor i també seriosament. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies