Política

Un destacat socialista compara els presos polítics amb "violadores de niños" mentre a La Sexta li riuen les gràcies

José Bono demostra el seu feixisme amb Cristina Pardo

9 de desembre de 2020 (11:00 CET)

José Bono amb Cristina Pardo
José Bono amb Cristina Pardo

La Sexta és sovint criticada per la dreta espanyola i pel feixisme ultra, que considera que el seu posicionament és d'extrema esquerra i que defensa, descaradament, el Gobierno de coalició entre PSOE i Podemos. Més enllà de la certesa d'aquesta afirmació, el que està clar és que la cadena d'Atresmedia, quan es tracta del procés, demostra el seu tarannà anti-independentista i contrari a la llibertat dels presos polítics. 

L'última demostració d'odi es va produir en el programa 'Liarla Pardo' de Cristina Pardo, durant una entrevista a l'exdirigent socialista, José Bono. El tema central de debat era la carta que un bon grapat de militars haurien enviat al rei espanyol, Felipe VI. Comença Pardo: "Uno de los motivos  que altera a los militares es Cataluña. El indulto a los presos separatistas. ¿Qué le parece que se vuelva a planear el indulto?"[banner-DFP_1]

José Bono: "El separatismo es lo más casposo y trabucaire que existe"

I contesta Bono: "Yo fui Ministro de Defensa y al Consejo de ministros llegaban peticiones de indulto. Yo preguntaba si el preso estaba arrepentido, aunque no es obligatorio legalmente. Es como si mañana hay un condenado por violación a un menor, se planteara su indulto y el tipo dijera 'Cuando salga voy a seguir violando niños". Yo a ese no le daba el indulto. Oiga, nos lo pone usted muy difícil".

És a dir, Bono ha comparat un delicte de violació o d'abús de menors amb posar urnes i deixar que el poble de Catalunya expressi la seva veu. Un violador s'ha de penedir del què ha fet. Un pres polític no, perquè el penediment implica fer-lo canviar d'idees polítiques.  Cristina Pardo li ha rigut les gràcies. 

Hem de recordar que Bono, malgrat la seva pertinença al PSOE, sempre s'ha considerat que té un perfil proper a la dreta i que podria encaixar perfectament dins del PP o de Vox. Així, ha repetit en diverses ocasions que està orgullós que "mi padre fuera falangista". 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies