Política

Demolidor informe de l'ONU contra l'Estado español pel català

Tothom recorda encara un discurs del Campechano dient que "el castellano nunca ha sido lengua de imposición". La indignació va ser màxima perquè els catalans hem estat perseguits per parlar català. La nostra llengua va a la baixa i fins i tot una part de l'independentisme veu amb bons ulls que es parli castellà perquè el català pot fer "nacionalista" i s'han de parlar més idiomes.

20 de juliol de 2020 (20:09 CET)

Demolidor informe de l'ONU contra l'Estado español pel català
Demolidor informe de l'ONU contra l'Estado español pel català
Només amb aquests arguments es pot arribar a entendre que Rufián hagi pràcticament eliminat el català a Twitter i s'aplaudeixi a qui porta aquí tota la vida i no és capaç de parlar la llengua del país amb correcció. Fins i tot la borboneta el parla millor que tots aquests "independentistes" que són l'excusa perfecta per carregar-se la llengua.

Que el català va a la baixa i està discriminat no ho diem nosaltres. Ho diu l'ONU, en concret Fernand de Varennes, relator especial d'aquest organisme internacional sobre qüestions de minories. Considera de Varennes que no pot ser que alguns funcionaris com jutges o policies nacionals no hagin de conèixer les llengües pròpies de la comunitat autònoma on exerceixen. A banda ha detectat altres incompliments de l'Estado español contra el català i altres llengües de l'Estado español. Però "segur" que algú ja ho arreglarà a aquesta Taula de Diàleg que diuen que s'ha de fer. 
Fes-ho córrer
Destacades