Política

La delirant carta que un ultra ha enviat a Jon Iñárritu

El dirigent de EH Bildu rep una carta plena d'insults d'un espanyolista votant de Vox

16 de setembre de 2020 (11:11 CET)

Jon Inarritu
Jon Inarritu

El dirigent d'EH Bildu, Jon Iñárritu, ha esclatat de riure quan ha rebut una carta, envida per correu postal, a nom de 'Jan Iñarritu'. Els funcionaris de Correus han tingut feina per trobar el destinatari i han lliurat la missiva al Congreso de los Diputados. 

Jon Iñarritu

Es tracta d'un ciutadà mallorquí que ha perdut el temps fent retalls de diaris per complementar la carta. Cada frase conté un insult i demostra el nivell intel·lectual de qui l'escriu. El contingut fa riure, per no plorar: que un petulante se pregunte 'para qué sirve la monarquía', es que eres más tonto que un catalán". I encara continua:  "cabrón terrorista amigo de Otegui", 

Això no és tot: "hijo de terrorista", "borracho, drogadicto, hijo de putero", per acabar amb un "agur capullo de los cojones". Cap argument constructiu ni cap ànim de debatre amb educació des de la distància ideològica. 

De ben segur que Iñárritu guardarà aquests documents. Una carta aixó no es rep cada dia i és històrica. Demostra i confirma el que sempre hem imaginat i sospitat: d'on no n'hi ha no en raja. I l'espanyolada és així. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades