Política

Coscubiela hiperventila a Twitter contra el nomenament de Tremosa

L'exsindicalista és humiliat a xarxes socials després del suport de CCOO a Martin Villa

4 de setembre de 2020 (11:16 CET)

Joan Coscubiela
Joan Coscubiela

El President Quim Torra, tal com us vam EXPLICAR AQUI, ha decidit fer canvis al Govern de la Generalitat. La conselleria d'Interior, de Cultura i d'Empresa han vist com el seu màxim responsable canviava de cara i de nom, fet que ha estat aprofitat per l'oposició per criticar la gestió del President. 

L'exdirigent de Catalunya Sí Que Es Pot, Joan Coscubiela, ha publicat una piulada incendiària amb l'únic objectiu d'atacar la institució de la Generalitat. Qüestiona que el nou conseller d'Empresa sigui Ramon Tremosa, fins ara treballant per a Catalunya des d'Europa. 

"Si algú pensava que no es podia anar a pitjor, Quim Torra provoca una crisi de Govern i nomena Tremosa Conseller d'Empresa. Què més ens pot passar?". De seguida han aparegut les piulades que el posaven a lloc i li recordaven el seu passat sindicalista. 

 

 

Els usuaris d'aquesta xarxa social li recordaven que el sindicat Comissions Obreres ha donat suport a un feixista com Martin Villa. Li recorden que ell no s'ha pronunciat sobre aquest tema i que, per tant, el silenci el fa còmplice d'aquesta declaració. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades