Política

Conviden Arrimadas a TV3 i hi organitza un nou "pollo"

La presidenta de Ciudadanos recorda vells temps a TV3

14 de gener de 2021 (09:32 CET)

Inés Arrimadas a TV3
Inés Arrimadas a TV3

La presidenta de Ciudadanos Inés Arrimadas ja fa temps que va deixar el Parlament i es va desplaçar cap a Madrid, per 'treballar' al Congreso de los Diputados. Voler escalar dins del partit aleshores d'Albert Rivera i el fet que el seu marit Xavier Cima treballés a la capital del Reino van ser motius clau per prendre aquesta decisió.

Des de Madrid, ha concedit una entrevista a Els Matins de TV3, amb Lídia Heredia i ha muntat el seu 'pollo' habitual. Arrimadas ha aprofitat per tornar a carregar contra la Televisió de Catalunya, argumentant que es tracta d'una eina d'adoctriment i al servei de l'independentisme. [banner-DFP_1]

Ines Arrimadas

Els espectadors del programa i usuaris de Twitter han qüestionat la decisió de donar veu a Arrimadas. No pas perquè es vulgui vetar Ciudadanos o qualsevol altre partit sinó perquè tenim unes eleccions, en principi el 14 de febrer i Arrimadas no està a cap llista electoral. 

Altres espectadors també han donat ànims a Heredia i li han explicat que han vist l'entrevista en silenci per no tenir mal de cap ni mal d'orelles. Altres senzillament han canviat de canal. Qui la vulgui veure i escoltar que posi TVE, l'Ana Rosa o la Griso. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades