Política

El Conseller Tremosa s'estrena destapant aquesta jugada bruta d'Aragonès contra el President Torra

El Conseller d'Empresa concedeix la seva primera entrevista a Els Matins de Catalunya Ràdio amb Laura Rosel

4 de setembre de 2020 (12:52 CET)

Ramon Tremosa
Ramon Tremosa

Ramon Tremosa ha estat un dels canvis del Govern de la Generalitat. El President Quim Torra va decidir prescindir d'Àngels Chachon a Empresa i hi va situar Tremosa, que ha concedit la seva primera entrevista a Els Matins de Catalunya Ràdio, de la mà de Laura Rosel. 

En aquest sentit, no s'ha arronsat gens ni mica i no ha dubtat en criticar la figura del vicepresident econòmic, Pere Aragonés. Considera que el republicà no va fer costat al President Quim Torra a l'hora de demanar més recursos a través del Mecanisme Europeu d’Estabilitat (MEDE).

"M’hauria agradat que el vice-president Aragonès fes costat al president de Catalunya defensant que necessitem diners ara, per exemple, per a donar una paga extra al personal sanitari. Que jo sàpiga, no ho ha fet. El vice-president va tard en això". 

Joan Coscubiela

Tremosa no ha volgut entrar en els motius que han provocat el canvi i la destitució d'Àngels Chacon. Ha elogiat la figura de la seva predecessora i li ha desitjat molt sort d'ara en endavant. També ha insistit en la seva independència dins del partit, recordant que no forma part ni del PDECAT ni de Junts per Catalunya. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades