Política

Colauers ataquen XCatalunya.cat per informar sobre l'anar i venir d'Adrià Alemany malgrat les recomanacions de no sortir de Barcelona

Des d'aquest diari us vam fer saber que el marit de l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, Adrià Alemany, entrava i sortia de la ciutat de Barcelona malgrat les recomanacions de confinament voluntari pronunciades per la Consellera de Salut, Alba Vergès i el mateix Ajuntament de Barcelona.

20 de juliol de 2020 (09:04 CET)

Ada Colau
Ada Colau
És clar que aquestes recomanacions queden bé davant la premsa i amb una càmera al davant. Colau i el seu home no les apliquen i Alemany ha entrat i sortit de la capital catalana durant tot el cap de setmana. Tal com vam EXPLICAR AQUI, Colau va argumentar que la seva parella anava a buscar els fills que estaven a casa els avis, població de risc. La nostra publicació de Twitter va ser comentada per tots els colauers que van atacar la llibertat d'informació i van qüestionar que s'informés sobre un fet que ha quedat demostrat perquè ella mateixa ho ha reconegut. Consideren XCatalunya seguidors de Goebbels només pel simple fet d'explicar una notícia que no els agrada. 


Fes-ho córrer
Destacades