Política

Clatellot espectacular de Màrius Serra a Ada Colau pels seus vídeos en la Lengua del Imperio com si fos una youtuber cercant seguidors

El filòleg i escriptor esclata contra l'ús del castellà per part de l'alcaldessa de Barcelona

23 de novembre de 2020 (09:57 CET)

Màrius Serra
Màrius Serra

L'alcaldessa Ada Colau, que ho és sense haver estat el partit més votat de la ciutat de Barcelona a les anteriors eleccions municipals, està disposada a guanyar vots després de la caiguda dels Comuns que pronostiquen les enquestes. Una davallada que vindria propiciada per la nefasta gestió en la mobilitat de la ciutat i per l'increment de la delinqüència i de la pobresa. 

Ada Colau
[banner-DFP_1]

Per revertir aquesta estadística i conscient que Ciudadanos està en hores baixes i perd suport a totes les administracions, Colau està disposat a captar els vots d'aquest partit i és per això que grava els seus vídeos en la Lengua del Imperio, amb l'objectiu de "llegar a más gente". 

Colau desconeix -per dir-ho d'alguna manera- que el sistema d'immersió lingüístic vigent a Catalunya i que tants èxits ha donat, implica que el català sigui la llengua d'us normal i habitual de l'escola i de l'administració, perquè aquells qui no el parlin, l'aprenguin amb més facilitat.

El filòleg Màrius Serra s'ha fet ressò de tot plegat i ha esclatat contra l'alcaldessa recordant-li que, amb la seva actitud, està contribuint a la desaparició de la llengua catalana. Comportaments com aquest, considera Serra, "condemnen el català a ser una llengua de 'nar fent'", una llengua familiar, de portes endins. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades