Política

Clatellot espectacular de Lluís Llach als partits que han decidit sotmetre el Parlament al Tribunal Constitucional

Lluis Llach qüestiona l'independentisme d'alguns partits que diuen ser-ho

19 de agost de 2020 (10:42 CET)

Lluis Llach
Lluis Llach

El Parlament de Catalunya ha rebutjat la destitució del Secretari General de la Cambra, Xavier Muro. Junts per Catalunya s'ha quedat sol defensant aquesta posició i la resta de formacions polítiques, incloses les que es fan dir independentistes, han acceptat la seva submissió al Tribunal Constitucional. 

Xavier Muro s'havia negat a publicar íntegrament les resolucions aprovades al ple sobre la monarquia. Ho va decidir unilateralment i no va complir, d'aquesta manera, una votació aprovada per majoria al ple. 

Ernest Maragall

És per això que el cantautor i exdiputat de Junts per Catalunya Lluis Llach ha publicat una piulada contundent que s'ha fet viral. Les seves paraules representen el sentiment de milions de catalans: el Parlament de Catalunya s'ha proclamat en un parlament de fireta. 

El secretari general va negar-se a publicar íntegrament les resolucions aprovades al ple sobre la monarquia amb l'objectiu de contradir les instruccions i advertències del Tribunal Constitucional. La versió no tenia els aspectes més sensibles. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades