Política

Clatellot espectacular de Lluís Llach a Lorena Roldán per celebrar que la justícia espanyola ha revocat el tercer grau als presos polítics

L'autor de l'Estaca defineix de manera espectacular a la montapollos del Parlament

29 de juliol de 2020 (09:43 CET)

Lluis Llach
Lluis Llach

Decrepitud es pot referir a l'estat d'una persona que té disminuïdes les seves capacitats físiques o mentals. El diccionari preveu una altra accepció i també pot voler dir estat d'extrema decadència o deteriorament d'una cosa. D'aquesta manera es refereix el cantautor i exdiputat de Junts pel Sí Lluis Llach a la dirigent de Ciudadanos al parlament de Catalunya, la montapollos Lorena Roldán. Ambdues definicions s'ajusten perfectament al tarannà i al comportament d'una persona que va ser independentista i va assistir a manifestacions de la Diada, per acabar a Ciudadanos.

Lorena Roldán

Com si hagués guanyat la Champions League, Lorena Roldán va celebrar la revocació del tercer grau dels presos polítics. La Fiscalia del Tribunal Supremo, seguint ordres de la Fiscalia General del Estado liderada per Dolores Delgado, va demanar corregir aquesta decisió presa per la Junta de Tractament, una decisió de caràcter administrativa dictada per tècnics experts en valoració penitenciària. És per això que Llach esclata contra l'eufòria de Roldán. Considera inadmissible que una persona, per molt rival política que sigui, celebri la reducció de drets fonamentals. 

 

 

El dirigent d'ERC Gabriel Rufián també ha rebut a Twitter. Diversos usuaris li han recordat les seves paraules a favor de l'ara Fiscal General del Estado i la seva proximitat amb el Gobierno d'España, un Gobierno que havia de ser del Diálogo i que ha estat de la "represión", igual que el de Mariano Rajoy. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades