Política

Clatellot espectacular de Helpers Barcelona a un nen de casa bona que fa de diputat d'ERC

Ruben Wagensberg és humiliat públicament per Helpers Bcn després dels seus insults

16 de setembre de 2020 (09:22 CET)

Ruben Wagensberg.png
Ruben Wagensberg.png

Helpers Bcn és un perfil de la xarxa social Twitter valent que es dedica a anunciar i advertir els catalans dels diferents punts de delinqüència de Catalunya i, molt especialment, de la ciutat de Barcelona. 

A diferència dels mitjans de comunicació oficials, Helpers Bcn, o Helpers Cat, ja que el seu perfil inicial va ser denunciat per lliristes a qui no els agrada la veritat, anuncien tots els detalls dels presumptes agressors, com l'edat i l'origen. 

Guardia Urbana a Barcelona

Tot plegat fa que diputats de casa bona que no pateixen la delinqüència, com el dirigent d'ERC Ruben Wagensberg, hagi protestat contra la seva existència i hagi decidit eliminar aquest compte de la seva llista de seguidors i etiquetar-lo com "feixista". La resposta de Helpers va ser espectacular: gràcies a ell van aconseguir més de 1.500 seguidors. 

Wagensberg ha criticat en més d'una ocasió aquells que protesten per l'augment d'okupes i de carteristes als mitjans de transport de Barcelona. Considera que parlar-ne és estigmatitzar els delinqüents i que són pobre gent a qui sel's ha d'ajudar i protegir. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades