Política

Clatellot espectacular d'un eurodiputat croat a PePe Borrell

L'eurodiputat socialista espanyol Pepe Borrell és molt conegut a les institucions europees per les seves sortides de to i pels seus espectacles amb periodistes. Recentment, davant l'eurocambra ha parlat de drets humans i repressió que pateixen les minories i el diputat croat, Mislav Kolakušić, no se n'ha pogut estar.

10 de juliol de 2020 (08:33 CET)

Clatellot espectacular d'un eurodiputat croat a PePe Borrell
Clatellot espectacular d'un eurodiputat croat a PePe Borrell
"Per poder donar lliçons, primer hem d'ordenar casa nostra. Hem d’assegurar-nos si aquests drets es tenen en compte a Espanya, a Catalunya. Hi ha moltes situacions que no hem denunciat aquí. Podríem admetre que hi ha repressió política i que ho estem silenciant, i encara no hem tractat aquest tema en aquest Parlament" , deia clavant-li un clatellot i explicant-li la realitat. 


En aquest moment, el President Carles Puigdemont ha intervingut: "Els seus esforços no són creïbles davant d'altres països". I és que el discurs de Borrell és del tot incoherent, especialment pel que fa al poble kurd: "No he trobat en el seu informe cap aspecte referent al poble kurd, a diferència del que sí que ha recollit l'organització de Drets Humans". Res a favor de Catalunya, ni del Kurdistan ni de cap territori amb aspiracions nacionals. 
Fes-ho córrer
Destacades