Política

Els cinc catalans que signen a favor del Preparao Felipe VI a l'ABC

A més d'Albert Boadella els altres quatre noms no et sorprendran gens ni mica

13 de octubre de 2020 (13:59 CET)

Albert Boadella
Albert Boadella

La dreta espanyola fa mesos que ha engegat una campanya contra el Gobierno d'España destacant el suposat caràcter republicà de PSOE i Podemos. Partido Popular i Vox consideren que Pedro Sánchez i Pablo Iglesias fan el tàndem perfecte per acabar amb la monarquia. 

Aquesta utilització del Borbó per fer política ha superat tots els extrems quan 183 personalitats, vinculats a aquests dos partits i amb un fort sentiment espanyol i espanyolista, han aprofitat l'excusa del 'Día de la Hispanidad' (o Día de la Raza, com dirien ells) per cridar "Viva España". 

Felipe VI

Són els VIPs habituals. Polítics, però també periodistes i esportistes. Marta Sánchez, Bertin Osborne, Belén Esteban, Paco Buyo, Carlos Herrera i un llarg etcètera que ha us podeu imaginar. I entre aquestes personalitats també hi ha catalans i catalanes. 

El dramaturg president de Tabarnia, Albert Boadella; el president de Repsol, Antoni Brufau. L'escriptor Feliz de Azúa; el president d'honor de Freixenet, José Luis Bonet i Juan Avellaneda, dissenyador. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades