Política

Catalunya Ràdio fa servir terminologia de VOX per parlar de l'exili d'Adrià Carrasco

La ràdio pública copia l'estratègia de TV3 i es declara 'anti-indepe'

12 de gener de 2021 (11:41 CET)

Tamara Carrasco i Adrià Carrasco
Tamara Carrasco i Adrià Carrasco

Adrià Carrasco va tornar ahir dilluns de l'exili. El germà de la Tamara ha pogut abandonar Bèlgica, lluny de la seva família i els seus amics i ha tornat a casa seva, a Esplugues de Llobregat, d'on no hauria d'haver sortit mai. 

L'Adrià, igual que la seva germana, va ser perseguit per terrorisme per l'Audiència Nacional. La seva única solució va ser exiliar-se a Brussel·les davant del temor de ser jutjat per una justícia parcial i sense garanties. Tres anys després, el cas s'ha arxivat perquè el nou 'Tribunal de Orden Público' no hi ha trobat indicis de delicte. 

Rebuda d'Adrià Carrasco

La sorpresa ha estat el tractament de la notícia per part de Catalunya Ràdio, que ha utilitzat terminologia emprada per Vox per anunciar la decisió de l'exili: "Adrià Carrasco, el membre d'un CDR veí d'Esplugues de Llobregat que va "fugir" a Bèlgica el 2018. 

Com era d'esperar, aquesta paraula no ha passat desapercebuda i les crítiques han arribat. Una de les persones més contundents ha estat la periodista Beatriz Telegón, que ha recordat a  Catalunya Ràdio que l'Adrià Carrasco "no va fugir". Una madrilenya és qui ha de corregir la falta de rigor a un mitjà català. És clar que, tal com us hem EXPLICAT AQUÍ, veient la recent política de TV3 de dedicar deu segons a una entrevista al President Carles Puigdemont i no parlar-ne fins als trenta minuts d'emissió del TN s'entén tot. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades