Política

Carrizosa ja es veu President: "Con un Gobierno Ciudadanos-PSC-PP será más fácil que vuelva la Caixa"

El líder de la formació taronja a Catalunya aposta per un executiu "més amigable" que faci retornar les companyies

5 de setembre de 2020 (16:23 CET)

Carrizosa
Carrizosa

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha insistit aquest dissabte en una hipotètica aliança electoral dels taronges amb PSC i PPC "per donar un altre govern que afavoreixi la tornada d'empreses".

En un vídeo publicat a les xarxes socials, Carrizosa ha dit que no s'ha de descartar Catalunya com a seu de l'entitat resultant entre Caixabank i Bankia, però ha considerat que ha d'haver-hi un executiu "més amigable per a totes aquestes empreses que van creure que a Catalunya no podia haver-hi futur". "Per coses així hem d'estar units els constitucionalistes, per donar un altre govern que sí que afavoreixi la tornada d'aquestes empreses", ha afegit.

Carlos Carrizosa

Per la seva banda, la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha expressat en una entrevista a 'El País' que el govern espanyol no hauria de tractar "a qui va donar un cop d'estat com si siguin representants de Catalunya deixant de banda l'altra part dels catalans".

Així, preguntada per si la taula de diàleg -que Sánchez i ERC coincideixen a celebrar a mitjans de setembre- podria interrompre la negociació per als pressupostos generals de l'Estat, Arrimadas ha dit que no sap si aquesta taula s'acabarà celebrant. Ha dit que al setembre estaran recordant "el cop d'estat" i a l'octubre intentaran "preparar els millors papers per a presentar a Brussel·les".

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades