Política

El Campechano Juan Carlos I hauria tornat de l'exili d'amagat

Altres fonts diuen que és un rumor fals

9 de gener de 2021 (12:45 CET)

El Campechano
El Campechano

Ja fa gairebé sis mesos que el Campechano va marxar de l'Estado español. Incialment no quedava clar on era i es van fer córrer diverses versions. Unes versions que segurament vindrien de dins mateix per despistar la premsa.

Finalment es va acabar sabent que el destí final era Abu Dhabi, als Emirats Àrabs. Un país on l'ex rei espanyol hi ha fet molts negocis i hi té moltes (i riques) amistats.

Juan Carlos I, el Campechano

Des d'aleshores s'ha especulat molt amb una possible tornada a Espanya, especialment per dates nadalenques però des de Zarzuela i des de Moncloa ho han intentat impedir com fos. En canvi les filles sí que hi han anat a veure'l aprofitant els dies de vacances... bé, aquestes dues sempre fan vacances.

El que ara ha sortit a la llum és que el passat mes d'Octubre el Campechano va tornar d'amagat. Va ser per una revisió mèdica i es va allotjar a la Zarzuela. Fins ara s'ha intentat tapar però el periodista Gustavo González ho ha explicat a Sálvame. Altres fonts diuen que és mentida i que es tracta d'una trama de Podemos i altres "elementos distorsionadores" per anar contra la monarquia espanyola.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades