Política

La Cabra de la Legión ja és a punt: El periodista ultra Erik Encinas assegura que Marroc envairà Ceuta, Melilla i les Canàries de forma imminent

Pregunta a Pedro Sánchez quines són les seves intencions per parar el cop

19 de novembre de 2020 (11:34 CET)

Erik Encinas
Erik Encinas

El periodista ultra Erik Encinas continua sent protagonista a xarxes socials. Després de les seves aparicions -o millor dit, els seus ridículs- al programa Opina Youth de Teve.cat, ha assegurat que l'Exèrcit del Marroc està envaint el Sàhara, a més de Ceuta, Melilla i Canàries, quan aquests tres últims llocs és fals que ho estigui fent. 

Encinas, que és un ultra molt proper a les tesis de Vox i del Partido Popular, assegura que el Gobierno d'España liderat per Pedro Sánchez no fa res per defensar la 'Unidad de España' i demana que es conegui la seva posició. Suggereix que el Glorioso Ejéricto español es prepari, amb l'ajuda necessària de la Cabra de la Legión. 

Erik Encinas en Opina Youth

Per entendre el sentit del missatge, cal saber que aquest personatge va assegurar que el Twitter del Canal 324 el controlava la CUP, és a dir que Carles Riera, Maria Sirvent i companyia tenien les claus i publicaven els missatges que ells volien en cada moment. 

L'any passat també ens va explicar que el CNI, seguint odres de Pedro Sánchez, el va perseguir i es va haver d'amagar en un hotel de França, des d'on va demanar 'ajuda' a les autoritats franceses. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades