Política

Bones notícies: Aquest podria ser el candidat de la CUP a les eleccions al Parlament

Eulàlia Reguant podria ser la figura alternativa en cas que Fernández no volgués tornar a la primera línia

14 de setembre de 2020 (21:33 CET)

Membres de la CUP
Membres de la CUP

El nom de David Fernández torna a sonar per encapçalar el grup de la CUP a les properes eleccions al Parlament. Segons publica 'Nació Digital', els anticapitalistes haurien fet una proposta en ferm a l'exdiputat. L'aposta per Fernández, un dels noms més ben valorats dins l'independentisme, hauria de permetre a la CUP recuperar espai en un moment d'inflexió del sobiranisme.

Membres de la CUP

Des de la CUP, però, només s'indica que la formació es troba “en un primer procés de proposta” d'elaboració de les seves llistes, on s'estan establint els criteris de les persones que l'integraran. Sobre el cas concret de Fernández, en aquests moments “ni hi ha una proposta en ferm sobre la taula ni aquesta s'ha debatut amb la militància”, asseguren els anticapitalistes.

Segons la informació de 'Nació Digital', que la CUP tampoc confirma, també s'estaria estudiant el nom d'Eulàlia Reguant en cas que Fernández finalment no acceptés tornar a la primera línia política. Reguant també té experiència al Parlament i ha estat, a més, regidora a l'Ajuntament de Barcelona.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades