Política

Biel Duran desemmascara el processisme amb aquesta piulada

Ara mateix el processisme i el llirisme són els principals enemics de Catalunya ja que, com a mínim, l'espanyolisme va de cara

1 de agost de 2020 (19:12 CET)

Biel Duran
Biel Duran

Amb l'arribada al poder de Pedro Sánchez, especialment des del pacte amb Podemos, el llirisme va intentar vendre que era l'hora del diàleg. La vella creença que hi ha polítics espanyols bons i dolents quan tots faran el que calgui per escanyar els anhels de llibertat del poble de Catalunya. PP i més recentment Ciudadanos i VOX ho fan sense embuts i a cara descoberta. Altres ho fan amb bones paraules però activant la maquinària de la repressió cada vegada que cal. I a cada patacada apareixen més processistes disposats a creure en la bona fe de Sánchez, Iglesias i companyia.

La famosa taula de diàleg s'ha ajornat sine die i malgrat que Esquerra ha anat prometent dates no s'ha acabat de concretar la reunió que fa mesos que es posposa. En qualsevol cas la taula de diàleg no té el contingut que exigeix el poble català.

La contundent piulada d'Antonio Baños sobre com el PSOE i el processisme ha desactivat l'independentisme

L'autodeterminació és tema vetat i els mesos passen sense que res es concreti. El que no s'atura ni fa vacances és la repressió. La Fiscalia, que Sánchez assegura controlar, ha aconseguit que es revoqui el tercer grau dels presos polítics i les reaccions no han anat gaire més enllà de declaracions públiques sense cap efecte concret.

L'actor Biel Duran té clar el motiu d'aquesta passivitat d'una part del sobiranisme. Una part encapçalada per Esquerra Republicana que ja tindria fets sota mà pactes amb l'Estado español. Uns pactes que consistirien, una vegada més, en que els catalans rebem algunes engrunes i encara haguem d'estar agraïts. Qui sap si en forma de Tripartit 3 i aleshores ja hem begut oli.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades