Política

Batussa espectacular entre els Piolins i el "cuñado" Pérez Reverte a Twitter

L'escriptor espanyolista s'encara amb xuleria amb el Twitter de la Policia Nacional

3 de desembre de 2020 (15:44 CET)

Arturo Pérez Reverte
Arturo Pérez Reverte

Arturo Pérez Reverte és un dels escriptors espanyols més estimats. Els seus llibres solen obtenir els premis habituals i també són líders de vendes. Un 'talent' que no treu que l'acadèmic de la Real Academia de la Lengua sigui, probablement, més conegut per la seva activitat a xarxes socials que no pas pel talent literari.

Pérez Reverte competeix cada dia per guanyar la medalla a 'cuñado' de l'any. Sovint s'encara amb diferents piulades que proposen a la RAE canviar les seves 'regles' i fer una llengua menys masclista. L'escriptor, seguint el discurs de Vox i de la dreta espanyola, continua assegurant que el gènere masculí és inclusiu. 

Clatellot espectacular de Xavier Sala-i-Martin al cuñado Pérez Reverte

Una de les últimes picabaralles l'ha tingut amb el perfil oficial de Twitter de la Policia Nacional, amb qui ha volgut competir a veure qui la tenia més grossa. Aquest publicava un missatge escrivint una paraula masculina i plural amb "XS" i no pas amb "OS". D'aquesta manera, feia referència a homes i dones. I la Policia també contestava de manera 'cuñada', buscant brega. Li deia que es deia "tuits" i no pas "tweets" i aportava captura del web de la RAE. 

L'escriptor contestava volent tenir l'última paraula i etzibava a la Policia que ell s'havia equivocat en unes tecles i que el seu error era molt més greu. "Lo de ustedes y sus chorradas lingüísticas es impropio de una institución que debería mostrarse ejemplar en todo. Hasta cuando abre la boca", manifestava. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies