Política

L'Associació Catalana d'Amics d'Israel deixa en evidència TV3

Israel sempre ha estat capdavanter en innovació

2 de gener de 2021 (18:36 CET)

Vacuna
Vacuna

Els països de la Unió Europea han començat a vacunar però, com era d'esperar, el ritme és molt baix. Encara no han arribat prou vacunes i els Estats membres no s'estan organitzant de la millor manera possible.

A l'Estado español es calcula que es trigaran 3 mesos per vacunar els treballadors sanitaris i d'emergències i els avis de les residències. A Catalunya anirà tot igual o pitjor perquè el Departament de Salut no ha imposat cap calendari propi ni res per anar més ràpid, no fos que l'amo espanyol s'enfadés.

Mari Pau Huguet

Qui si està fent les coses bé és Israel. Malgrat que és l'únic país de la zona que té la democràcia com a forma de Govern hi ha certs sectors que hi senten un profund odi i menyspreu. Israel vacuna a un ritme de 100.000 persones al dia i amb menys de 9 milions d'habitants ben aviat tothom estarà vacunat i podran tornar a fer vida normal.

Aquesta tasca no es veurà a TV3, on els seus informatius sempre han tingut un biaix contra l'Estat d'Israel. L'Associació Catalana d'Amics d'Israel ho recorda i pregunta amb ironia a Txell Freixas quan en pensen informar.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies