Política

Aquest exdirigent de Junts per Catalunya anuncia la seva militància al Front Nacional de Catalunya

Nacor Valenzuela es va presentar a l'alcaldia de Badia del Vallès

28 de juliol de 2020 (17:09 CET)

Nacor Valenzuela
Nacor Valenzuela

Nacor Valenzuela és a partir d'ara nou militant del Front Nacional de Catalunya. El partit independentista, que no descarta presentar-se a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, compta ara amb la presència de l'excandidat a l'alcaldia de Badia del Vallès. "A partir de l’octubre del 2017 he pogut comprovar que els partits polítics independentistes amb representació al Parlament de Catalunya han rebaixat les meves esperances d’arribar a aconseguir una Catalunya independent", explica Valenzuela, deixant clar perquè fa el salt a FNC. 

"Què han fet? Penjar cartells? Omplir Catalunya de llaços grocs? Ens deixem de victimisme i passem a l’acció d’una vegada? A ells no els interessa culminar el procés perquè si no, de què viurien després?". Valenzuela demana contundència i aparcar el llirisme. Considera que FNC és l'únic partit independentista de veritat i, per tant, única formació capaç de culminar el procés i fer efectiu el mandat democràtic de l'1 d'octubre. 

Comunicat del Front Nacional de Catalunya per la llibertat d'expressió i contra les intimidacions

L'excandidat de JxC censura tots els intents de diàleg que s'han dut a terme després de l'1 d'octubre per part d'algunes formacions polítiques que es fan dir independentistes. No diu cap nom, però és evident que es refereix a ERC i a polítics com Gabriel Rufián. "Per sort hi ha un partit, el Front Nacional de Catalunya, que diu les coses tal com són, tal com la majoria de gent d’aquest país pensa però no s’atreveix a dir".  

Qui sap si Nacor Valenzuela serà el primer de molts dirigents de Junts per Catalunya i, fins i tot d'ERC, que faran el pas cap a aquest partit. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades