Política

Apareix una nova amant del Campechano... i ni Jaime Peñafiel ho sabia

El cronista reial ho sap gairebé tot però la llista és tan llarga que aquesta se li havia escapat

29 de agost de 2020 (18:23 CET)

Campechano
Campechano

La llista pública d'amants del Campechano és llarga. Corinna, Bárbara Rey, Marta Gayá, Rafaella Carra... i moltes altres dones més o menys famoses. Alguns diuen que hi ha 3000 o 5000 amants i la competició del Campechano amb Julio Iglesias és històrica.

Tots dos són ja molt grans i Julio Iglesias està, aparentment retirat, però ambdos són herois de l'espanyolisme més "cuñado" perquè "han f*** con muchas hembras".

Campechano

Ara sembla ser que ha aparegut una nova amant del Campechano. Però per ara és un rumor ja que Jaime Peñafiel, autèntic expert i coneixedor de molts detalls de les aventures reials, afirma que no ho sabia.

El nou nom que ha aparegut és el de Sol Bacharach, una empresària valenciana força coneguda. Ho explica Corinna en una entrevista i considera que aquest va ser el motiu de la ruptura amb el Campechano ja que va descobrir que mantenia les dues relacions de forma paral·lela. Corinna parla clar davant la incredulitat de Peñafiel: "ha visitado Zarzuela en varias ocasiones. Tiene fotos con el rey y la reina". Ara bé, el cronista reial creu que aquestes visites i fotos són perquè l'empresària presidia una fundació i no pas perquè tingués res amb Juan Carlos I.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades