Política

Anna Grau manipula a Twitter i recorre a Irene Montero per un presumpte "ataque machista de un separatista"

La periodista feixista s'encara amb un tuitaire i es 'xiva' a la mestra Irene Montero

16 de setembre de 2020 (11:00 CET)

Anna Grau
Anna Grau

La periodista catalana i feixista Anna Grau va anunciar dissabte a través del seu perfil de Twitter que s'estava desplaçant cap a Barcelona per tal d'assistir al programa de TV3, Preguntes Freqüents, que presenta Cristina Puig. 

Anna Grau recorda fets de fa 200 anys per intentar espanyolitzar "Gerona"

Amb l'objectiu de garantir la imparcialitat, la cadena de Vicent Sanchis convida periodistes de tots els colors i una alternativa a Israel Garcia Juez és Anna Grau. Un usuari independentista la va contestar dient que no veuria el programa, sense atacar-la a ella personalment, ni pel fet de ser dona i pel fet ser espanyolista.

En aquest moment, Grau va aprofitar per manipular una frase feta sense cap connotació masclista per transformar-la en un atac sexista. Com si fos una nena de deu anys a l'escola, es va adreçar a la Ministra de Igualdad, Irene Montero, reclamant-li que actués. 

 

 

La reacció de l'usuari va ser senzillament espectacular. Imitant aquesta suposada nena petita, va simular el moment en què Grau s'adreçava cap a la Ministra per queixar-se que aquell nen s'havia portat malament. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades