Política

Anna Grau manipula a Twitter i recorre a Irene Montero per un presumpte "ataque machista de un separatista"

La periodista feixista s'encara amb un tuitaire i es 'xiva' a la mestra Irene Montero

16 de setembre de 2020 (11:00 CET)

Anna Grau
Anna Grau

La periodista catalana i feixista Anna Grau va anunciar dissabte a través del seu perfil de Twitter que s'estava desplaçant cap a Barcelona per tal d'assistir al programa de TV3, Preguntes Freqüents, que presenta Cristina Puig. 

Anna Grau recorda fets de fa 200 anys per intentar espanyolitzar "Gerona"
[banner-DFP_1]

Amb l'objectiu de garantir la imparcialitat, la cadena de Vicent Sanchis convida periodistes de tots els colors i una alternativa a Israel Garcia Juez és Anna Grau. Un usuari independentista la va contestar dient que no veuria el programa, sense atacar-la a ella personalment, ni pel fet de ser dona i pel fet ser espanyolista.

En aquest moment, Grau va aprofitar per manipular una frase feta sense cap connotació masclista per transformar-la en un atac sexista. Com si fos una nena de deu anys a l'escola, es va adreçar a la Ministra de Igualdad, Irene Montero, reclamant-li que actués. 

 

 

La reacció de l'usuari va ser senzillament espectacular. Imitant aquesta suposada nena petita, va simular el moment en què Grau s'adreçava cap a la Ministra per queixar-se que aquell nen s'havia portat malament. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades