Política

L'amant del Campechano la nit prèvia de "demanar la mà" de Sofía de Grecia

L'anell es va perdre durant una estona per l'intensa activitat del Campechano i l'amant

14 de setembre de 2020 (17:27 CET)

Campechano
Campechano

L'historial d'infidelitats del Campechano ve de lluny... i de família. La gran majoria de Borbons han destacat per tenir múltiples amants i fills secrets. No fa gaires anys va morir el "Tio Leandro", un fill il·legítim d'Alfonso XIII que va ser reconegut per la justícia com a fill seu i, per tant, amb dret a fer servir el cognom Borbón.

Un cognom que també podria ser fals ja que Isabel II també va tenir molts amants i s'especula que els seus fills no serien del seu marit, reconegut homosexual. En aquest sentit Alfonso XII podria ser fill d'un militar de nom Puigmoltó i aquest seria el cognom que hauria de dur la dinastia.

Campechano

I Juan Carlos I no ha estat una excepció. Abans de casar-se amb Sofía ja li va ser infidel. Ho explica Jaime Peñafiel. L'amant era Olghina de Robilant, comtessa italiana i que ja havia tingut una relació anteriormente amb el Borbó.

 “Durante la refriega amorosa y según contaba ella, se extravió, entre la colcha y las sabanas, el anillo de pedida que, 24 horas después, le entregaría a Sofía”, explica Peñafiel.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades