Política

L'Alcalde de Madrid ensorrat: "Nos han aplicado el 155"

L'alcalde de Madrid demana als ciutadans que acatin les mesures i no canalitzin la seva "indignació" amb incompliments

9 de octubre de 2020 (15:21 CET)

José Luis Martínez Almeida
José Luis Martínez Almeida

L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, ha afirmat aquest divendres que l'aplicació de l'estat d'alarma a Madrid implica que "ha triomfat la imposició" i l'executiu espanyol posa en marxa "un 155 sanitari". "És un dia trist perquè s'ha pervertit la aplicació d'un mecanisme constitucional com és l'estat d'alarma" de manera "desproporcionada", ha afirmat en una compareixença.

En tot cas Almeida ha demanat als ciutadans que no canalitzin la seva "indignació" en un incompliment de l'estat d'alarma. Ha lamentat que el govern de Pedro Sánchez "no hagi donat cap oportunitat al diàleg".[banner-DFP_1]

Josep Maria Argimon

Almeida ha acusat el govern espanyol de pretendre "tapar un foc" pel revés judicial d'aquest dijous per la decisió del TSJM "amb un foc més gran". Segons ha afirmat l'estat d'alarma és "profundament desproporcionat".

"És profundament injust, no hi ha hagut cap voluntat de diàleg", ha conclòs, però "malgrat la indignació demano als madrilenys que acatem" perquè cal donar una resposta "democràtica i exemplar" a la "injustícia" que diu que s'ha comès.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies