Política

Albiol confirma que el President Torra ha fet bé cessant Buch amb aquestes paraules de suport cap a l'ex-conseller

L'alcalde de Badalona parla bé de Miquel Buch i diu que estava sempre disposat a treballar amb ell

4 de setembre de 2020 (11:47 CET)

Xavier Albiol, del PP
Xavier Albiol, del PP

El President de la Generalitat de Catalunya Quim Torra ha fet canvis al Govern de la Generalitat. Un d'ells ha estat el ja exconseller d'Interior Miquel Buch, que plega i el substituirà Miquel Sàmper. 

Miquel Sàmper
[banner-DFP_1]

L'alcalde de Badalona, del PP, Xavier Garcia Albiol, s'ha posat al costat de Miquel Buch, elogiant la seva feina ben feta i la seva col·laboració constant amb un dirigent que volia "limpiar Badalona". 

Tot plegat demostra que el President de la Generalitat Quim Torra ha fet bé prescindint de Buch i fitxant el regidor d'ERC de Terrassa. Buch havia estat molt qüestionat durant els incidents post sentència de la tardor passada, unes crítiques que ara han estat comfirmades amb l'aval d'Albiol. 

 

 

"Vull agrair a Miquel Buch la col·laboració i predisposició com a conseller d'Interior de la Generalitat que sempre ha tingut durant aquests tres mesos que fa que estic al capdavant de l'alcaldia de Badalona", ha expressat el nou alcalde, que va substituir Àlex Pastor, després del seu escàndol policial durant el confinament. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades