Política

Ada Colau s'emporta aquest clatellot per la seva piulada llirista de la Diada

El llirisme intenta restar contingut nacional a la Diada per convertir-la en una cosa que no és

11 de setembre de 2020 (16:41 CET)

Ada Colau
Ada Colau

L'espanyolisme mai ha amagat que la Diada no és la seva festa. S'ha de reconèixer que, com a mínim, van de cara i reconeixen obertament ser enemics de Catalunya i dels seus símbols perquè els consideren "nacionalistas y separatistas".

Ara bé, el perill més gran no el tenim en aquells que ensenyen clarament de quin peu calcen sino en aquells que amb mil excuses van laminant Catalunya, les nostres tradicions i tot allò que ells consideren "nacionalista" i, per tant, "excloent".

Presos polítics

En aquest sentit s'ha arribat a extrems com considerar que parlar català a algú que parla castellà és una falta de respecte i que s'ha de tenir "educació". Aquest llirisme és molt perjudicial per a Catalunya però per sort cada vegada més gent ho veu i ho intenta aturar.

La tuitaire Sílvia Valls ha detectat en Ada Colau una d'aquestes actituds. L'alcaldessa de Barcelona ha felicitat la Diada despullant-la de qualsevol contingut nacional i parlant de temes que avui no tenen absolutament res a veure. "Modus pinta i colorea", en diu de forma totalment encertada la Sílvia:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades