Política

Abu Dhabi era una trampa: El veritable destí del Campechano és aquest

El digital 'Nius' ha publicat una fotografia on se'l veu sortint d'un avió privat a un aeroport d'Abu Dhabi però tot seria una enganyifa

8 de agost de 2020 (22:08 CET)

Campechano
Campechano

El rei emèrit Joan Carles I seria a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units), segons apunten diversos mitjans. La possibilitat s'ha reforçat després que el digital 'Nius' publiqués aquest dissabte una fotografia on se'l veu baixant d'un avió privat a un aeroport de la ciutat.

L'ABC va publicar el divendres que Joan Carles I hauria viatjat el dilluns des de Vigo fins a Abu Dhabi, on hauria fet una parada. Aquesta imatge revifa les especulacions sobre el parador de Joan Carles I cinc dies després que anunciés la seva decisió d'abandonar Espanya per la "repercussió pública" de certs "esdeveniments del passat de la seva vida privada".

Albert Batet

Ara bé semblaria ser que tot és un engany. A Abu Dhabi hi hauria fet només una parada tècnica segons informa La Vanguardia. L'objectiu final és Nova Zelanda, on es fan moltes regates de vela, autèntica passió del Campechano.

Amb aquesta foto filtrada expressament, l'exrei espanyol hauria intentat enganyar i que ningú el molesti a la seva nova aventura.

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades