La patacada de Madrid arriba a Catalunya: Pleguen els 5 regidors de Ciudadanos a Vila-seca

Els edils expressen les discrepàncies amb la direcció de la formació i presenten la plataforma Vila-seca Som Tots

Comparteix la notícia
Ciudadanos a Vila-seca

Ciudadanos a Vila-seca

Els edils expressen les discrepàncies amb la direcció de la formació i presenten la plataforma Vila-seca Som Tots

Els cinc regidors de Ciudadanos de Vila-seca han anunciat aquest dijous que abandonen el partit. Juan Antonio Ramírez, María Belén Velasco, Concepción Dolores Insa, Sandra González i Miguel Ángel Hidalgo han apuntat que a partir d’ara actuaran com a regidors no adscrits als plenaris municipals però que ho faran de manera conjunta amb una única veu.

Els edils han explicat que un dels motius de la disconformitat amb l’executiva de Ciutadans va ser arran de l’aprovació dels pressupostos del consistori, ja que ells van votar-hi a favor tot i haver rebut instruccions de la direcció del partit de fer-ho en contra.

Els cinc representants han apuntat que no tenen intenció d’unir-se al govern municipal i han fundat la plataforma Vila-seca Som Tots. Ramírez ha justificat la decisió “per treballar per Vila-seca, recolzar l’equip de govern en temes importants sense cap pressió i per no estar a l’espera de demanar permís per fer política municipal”.

El fins ara portaveu de Ciutadans fa uns mesos ja va deixar el seu càrrec com a conseller comarcal del Tarragonès. Vila-seca és la localitat de Catalunya on el partit taronja havia aconseguit millors resultats a les darreres eleccions municipals. Els cinc edils han apuntat que tenen intenció de presentar-se als propers comicis del 2023.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “La patacada de Madrid arriba a Catalunya: Pleguen els 5 regidors de Ciudadanos a Vila-seca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings