La piulada que deixa en evidència a Sergi Roberto després de la renovació d’Umtiti

Sergi Roberto continua esperant per renovar però el principal problema és que no vol reduir-se el sou malgrat la seva baixa aportació

Comparteix la notícia
Sergi Roberto, Barça

Sergi Roberto, Barça

Sergi Roberto continua esperant per renovar però el principal problema és que no vol reduir-se el sou malgrat la seva baixa aportació

El Barça ha tancat aquest migdia una operació que a priori pot semblar dolenta però en realitat és molt bona per al club. Samuel Umtiti ha renovat fins l’any 2026, diferint fins aleshores el sou que havia de cobrar fins 2023 amb una rebaixa addicional del 10 %. El Barça estalvia diners i guanya marge amb el límit salarial. Per altra banda, ara serà més fàcil que un altre equip accepti la cessió del jugador perquè la fitxa és més baixa. Un gest de bona voluntat per part de Coutinho. El francès fins i tot estaria disposat a acceptar una cessió per millorar el seu rendiment ja que considera que encara pot triomfar al Barça.

Qui encara no s’ha rebaixat el sou per tal de renovar és Sergi Roberto. Oficialment s’ho està pensant però la gent ja comença a estar farta. Aquesta piulada el retrata:

Hi ha hagut moltes reaccions a xarxes socials, la gran majoria d’indignació amb l’actitud del migcampista del Barça. Amb aquesta panorama quan surti de la lesió i torni a jugar difícilment serà estimat al Camp Nou: “En realidad ahora cobra menos al año. A SR se le ofrecio lo mismo y no ha aceptado”.

“Muy bien pero siendo 3° capitán no ayuda a en lo que tiene que ayudar que besé el escudo es como si me mandan un trabajo de 80 párrafos de no sé qué y no lo hago y le doy un abrazo al profesor al día siguiente”.

“Umtiti sabe que no está para titular… Sergi Roberto aun piensa que el gol vs PSG es el más importante de todos”.

“Sergi Roberto está en el barsa por que sus inicios fueron a lado de Xavi , Iniesta , busi , ect….. Si hubiese salido en esta época reciente , estaría como aleña o riqui Puig”.

“Roberto queria jugar con El club y presionar para que lo renueven cobrando lo mismo, ahora que se ha lesionado querra tomar lo que sea, es UN mercenario…”

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings