Polèmica per una piulada homòfoba dels Piolins

El compte de Twitter dels Piolins publica una piulada homòfoba

Comparteix la notícia
Piolins

Cotxe de la Policia Nacional

El compte de Twitter dels Piolins publica una piulada homòfoba

Malgrat els esforços de les institucions, encara queda molta feina per fer. És cert que hem avançat molt en les darreres dècades i anys però encara estem molt lluny del punt on hauríem d’estar. L’homosexualitat no suposa cap problema, de la mateixa manera que no suposa cap problema l’heterosexualitat. Tothom ha de viure la seva vida sexual en llibertat, sense amagar-se’n i sense que això suposi cap tipus de discriminació.

A Mallorca, l’homofòbia d’un pare i d’un fill cap a l’altre fill i germà va provocar una forta discussió a la família, que va acabar en agressió. Ho ha informat la Policia Nacional, que ha informat que va detenir els responsables. “Stop Delitos de Odio” ha afegit, sense adonar-se’n que, amb la manera d’explicar la notícia, estaven culpabilitzant la víctima.

Un usuari de Twitter els ha clavat un bon clatellot explicant quina havia estat la realitat. No va ser l’homosexualitat del jove la que va provocar la discussió. Va ser l’homofòbia del pare i del germà. La societat encara ha d’avançar molt, començant per la Policia.

La piulada dels Piolins s’ha fet viral i els usuaris de la xarxa social Twitter s’han pronunciat en el mateix sentit que David Hernández. És vergonyós i inadmissible transmetre que va ser l'”homosexualitat” del jove la que va provocar la discussió.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Polèmica per una piulada homòfoba dels Piolins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings