[FOTO]: El Piquetón torna a fer-se viral amb Piqué jugant a golf

Gerard Piqué torna a aparèixer amb un Piquetón

Comparteix la notícia
Gerard Piqué, FC Barcelona

Gerard Piqué, FC Barcelona

Gerard Piqué torna a aparèixer amb un Piquetón

El central del FC Barcelona és un dels jugadors més importants de l’equip després de la sortida de Leo Messi. Ha agafat els galons i es comporta com un autèntic capità. Fora del camp també demostra compromís. Va acceptar rebaixar-se el sou a la meitat per poder incloure els nous jugadors que el club ha fitxat aquest mercat d’estiu.

El seu perfil d’Instagram bull per la seva vida privada fora dels terrenys de joc. La seva parella és la cantant colombiana Shakira i els seus projectes empresarials atrauen l’atenció de molts seguidors. Està clar també que el fet de ser tant fotogènic ajuda molt.

Fa anys es va posar de moda el tag “Piquetón”.després d’unes fotos a la revista Cuore. El Piqueton de Piqué es referia als atributs físics del jugador blaugrana que només coneix Shakira. L’estada del primer equip a Alemanya ha servit perquè els jugadors de la Masia juguin a golf. S’ha pogut veure Sergi Roberto, Riqui Puig i… El Piqueton.

Han aparegut en xandall. No és la millor manera de jugar al golf però ell és elegant fins i tot en xandall. I les càmeres han captat, de nou, fotografies que es poden definir amb aquesta paraula.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[FOTO]: El Piquetón torna a fer-se viral amb Piqué jugant a golf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings