Ridícul dels Piolins amb Josep Lluís Alay

Els Piolins la fan grossa amb Alay

Comparteix la notícia
Josep Lluis Alay

Josep Lluis Alay

Els Piolins la fan grossa amb Alay

La Guardia Civil segueix la seva investigació en el marc de l’Operació Volhov. Com sigui, volen trobar proves que incriminin l’entorn independentista, en especial, el cap de l’oficina del President Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay. Consideren que pot ser autor d’un delicte de malversació de fons per haver contactat amb espies russos. Han trobat alguna prova, però és la prova equivocada.

En la documentació aportada, consta la primera pàgina del llibre ‘El secret de la clandestina’, que Alay va traduir del rus al català i el castellà. És historiador i fa temps que està duent a terme aquesta tasca. No és la primera vegada que realitza una feina semblant. De fet, en el passat va traduir un text tibetà i va editar ‘Les poesies d’amor del sisè Dalai Lama’.

“Al final, la Guardia Civil ha pillado a Josep Alay y ha descubierto ‘documentación’ sobre los servicios de inteligencia rusos… excepto que es la primera página del libro que Alay ha traducido al catalán y al castellano… y lo llaman periodismo”, publicava el seu advocat Gonzalo Boye a xarxes socials, fent befa de la troballa importantíssima del cos de policia espanyol.

Queda clar que els Piolins va requisar el mòbil i les dades que va extreure de l’aparell d’Alay pertanyien a una simple traducció d’una tasca que estava elaborant en el seu vessant acadèmic. Res a veure amb espies russos de veritat que posin en risc la Unidad de España.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings