Una baralla entre Piolins acaba amb un d’ells a l’hospital per un infart

Els Piolins col·lapsen la sanitat pública en plena Covid

Comparteix la notícia
Un restaurant de les Cases d'Alcanar la fa grossa servint aquesta espècie protegida

Guardia Civil

Els Piolins col·lapsen la sanitat pública en plena Covid

Baralla impressionant entre Piolins. Uns agents de la Guardia Civil i de la Policia Nacional han exterioritzat les seves diferències amb una forta discussió al port d’Algeciras. La interpretació sobre les competències d’uns i altres va provocar la picabaralla, que gairebé arriba a les mans.

L’agent de la Benemérita va haver de ser hospitalitzat i sotmès a una operació quirúrgica d’urgències per tal d’implantar-li una endoprótesi vascular en una artèria coronària. Tot i que s’han fet públics ara, els fets van succeir el passat 31 d’agost a aquesta localitat andalusa, en un control rutinari de camions de mercaderies que desembarcaven d’un vaixell procedent de Tànger.

El Guardia Civil infartat es va negar a obeir les ordres d’una superior que no pertanyia al seu cos policial y va assegurar, alhora, que havia rebut instruccions de la ‘Jefactura Fiscal y de Aduanas de la Guardia Civil‘ per fer efectius aquests controls per tal d’investigar possible tràfic de droga amagada entre els camions.

L’orgull de mascle alfa i ‘cuñado’ va fer que tothom volgués tenir raó i que el del vestit verd ocupés un llit d’hospital de manera innecessària, posant en risc a aquells que verdaderament ho necessiten, és a dir, els malalts de Covid-19 que, malauradament, estan saturant els hospitals.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Una baralla entre Piolins acaba amb un d’ells a l’hospital per un infart

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings