Un gos fa això al Director General dels Piolins

Comparteix la notícia

L’animal té molt clar què fer als Piolins

Més catalanofòbia per part de la Policia Nacional

Més catalanofòbia per part de la Policia Nacional

Comparteix la notícia

L’animal té molt clar què fer als Piolins

Francisco Pardo Piqueras és Director General de la Policia Nacional. Accidentalment, ha rebut una mossegada d’un gos policia, que no ha dubtat en atacar-lo i ferir-lo de manera lleu. L’accident es va produir quan aquest va assistir a la Comissaria d’Albericia, abans d’assistir a la presa de possessió de la nova cap de Cantabria, Carmen Martínez Ruiz.

La notícia s’ha fet viral a xarxes socials i els usuaris de Facebook, Twitter, Instagram, entre d’altres han fet molta broma sobre aquestes fets, preguntant-se si l’animal estava bé. Casualment, totes les notícies es preocupen per la salut de l’agent, però no del can, que, segons en Gabriel de la Garrotxa podria haver agafat la ràbia o alguna cosa pitjor.

També s’ha fet molta broma sobre la mala preparació d’aquests gossos policies. Resulta que ataquen a qui no han d’atacar i, en canvi, no ataquen a qui han d’atacar. Són els mateixos animals que tenen la funció de trobar droga amagada en vehicles o en immobles.

Altres usuaris també han destacat que si l’animal va atacar és que es va sentir amenaçat i es pregunten què li havia fet abans el Policia agredit.

1 pensamiento sobre “Un gos fa això al Director General dels Piolins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings