Detinguts TOTS els Piolins de la unitat antidroga de Mèrida per la seva implicació en el tràfic de marihuana

Problemes judicials pels Piolins de Mèrida

Comparteix la notícia
Un restaurant de les Cases d'Alcanar la fa grossa servint aquesta espècie protegida

Guardia Civil

Problemes judicials pels Piolins de Mèrida

Una important operació liderada per la Guardia Civil i la Policia Nacional contra el narcotràfic ha acabat amb la detenció d’agents d’ambdós cossos policials. Es considera que estan vinculats a la trama i que són còmplices dels delinqüents. De moment, hi ha una vintena de detencions i la llista no està tancada. No es descarten noves persones que puguin estar relacionades amb aquests fets.

El grup dedicat a estupefaents de la policia ha estat detingut al complet, inclòs l’inspector que està al capdavant. En total, hi ha cinc Policies Nacionals i dos Guardies Civils detinguts.

“L’operació era molt delicada per la presumpta implicació d’especialistes en la lluita contra el crim organitzat. Coneixen els mètodes d’investigació. Coneixen com detectar seguiments. Saben com treballen les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat. Les investigacions sobre investigadors són les més complicades”, han apuntat fonts properes a la investigació al diari El Mundo.

Els detinguts han estat traslladats a les comissaries d’Alendralejo, amb l’objectiu d’evitar que fossin els seus propis companys de Mèrida els encarregats de custodiar-los. Volen evitar d’aquesta manera que possibles agents que encara no han estat detinguts, passin informació als seus ‘colegas’.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings