Piolins catalanòfobs contra les cordes: Només els salvarà que algú “els ho afini”

La catalanofòbia d’uns Piolins al Jutjat

Comparteix la notícia
Un restaurant de les Cases d'Alcanar la fa grossa servint aquesta espècie protegida

Guardia Civil

La catalanofòbia d’uns Piolins al Jutjat

Dos agents de la Guardia Civil estan essent investigats per un cas de catalanofòbia i hauran de declarar davant del Jutjat. Estan imputats per vexar presumptament un ciutadà flamenc que es va adreçar a ells en català a l’Aeroport del Prat l’any 2019. Els agents estan imputats per la via penal per un possible delicte contra la integritat oral, segons ha informat la Plataforma per la Llengua, que va ajudar l’afectat a presentar denúncia.

Kris Chalier, que viu a Bigues i Riells, va ser retingut a l’aeroport perquè els policies sospitaven que portava alguna cosa sota la roba. Els agents no van entendre les seves explicacions perquè l’home només sabia parlar en català i no en castellà.

El van obligar a abaixar-se els pantalons en públic per mostrar la bossa d’estoma que porta enganxada al cos, ja que va ser intervingut d’un càncer de colon. Per si fora poc, els agents el van denunciar per desobediència perquè consideren que es va negar a identificar-se. Un cop dins l’avió, el van fer fora i li van explicar que un policia li havia prohibit volar. El van obligar a baixar.

Els fets s’instruiran al Jutjat del Prat de Llobregat i la jutgessa que porta el cas, abans de decidir si tirar endavant, podria cridar com a testimonis altres agents de la Guardia Civil, del personal de seguretat i de la tripulació de vol que estava sobre l’avió en aquell moment.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings