Més problemes per als Piolins a Catalunya

Ningú vol comprar les casernes dels Piolins situades a Catalunya

Comparteix la notícia
Detingut a Mataró un perillós assassí fugat de la República Dominicana

Cotxe de la Policia Nacional

Ningú vol comprar les casernes dels Piolins situades a Catalunya

El Ministerio del Interior ha posat a la venda part del seu patrimoni a Catalunya. Són antigues casernes de Piolins com les de Sant Joan de les Abadesses o Vilafranca del Penedès. Fa anys que el ministeri intenta vendre aquestes instal·lacions però no ho aconsegueix. Ningú les vol. Hi ha un total de 25 immobles en desús tant de la Guardia Civil com de la Policia Nacional. Destaquen totes per la seva singularitat.

Primer es posen en subhasta i si aquesta queda deserta es posen a la venda al mercat immobiliari comú. A Catalunya hi ha a la venda tres cases-caserna de la Guàrdia Civil i són les que es venen a un preu més alt. Concretament per 496.154 euros poden ser vostres. Això sí, calen moltes reformes.

També està a la venda, en aquest cas, per 497.000 euros l’antiga casa-caserna de Sant Joan de les Abadesses i també la de Sant Quintí de Mediona, per 280.000 euros.

El castell de Maqueda, a Toledo, també conegut com a Castell de la Vela surt a subhasta el mes de setembre que ve i el preu de sortida és de 5 milions d’euros. Fa temps ja s’havia intentat per 9 milions.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings