L’espectacular canvi de Pinto a tots els nivells

Pinto ja no és com era

Comparteix la notícia
Pinto, Barça

Pinto, Barça

Pinto ja no és com era

L’exporter del FC Barcelona, José Manuel Pinto, a més de ser un excel·lent porter de futbol, també era i és un home ben peculiar. Va defensar la porteria del Betis, del Celta i del FC Barcelona i quan va deixar el futbol es va dedicar a la seva gran passió: a la música. Ja durant la seva carrera esportiva va explicar en una entrevista que era un amant de la música. I té molt talent.

Tot i no ser el porter titular, tenia molt talent i feia un molt bon paper a la Copa del Rei i durant els partits que jugava com a suplent. Va aconseguir el ‘Sextet’ amb el Barça. El seu palmarès total és increïble: 2 Champions, 4 Lligues, 2 Copes del Rei, 4 Supercopes d’Espanya, 2 Supercopes d’Europa i 2 Mundials de Club.

Com a cantant es diu Pinto Wahin, aquest és el seu nom artístic. Pot dir que té un Grammy Latino i ha presentat a Cotilleo.es el seu gran èxit musical: Santa Rita. El porter ha concedit una entrevista i ha explicat com s’organitzava per jugar a l’elit del futbol i també ser músic: “estudiaba y componía en los aviones”

També s’ha sincerat i ha explicat que de petit va patir bullyng a l’escola. En aquest sentit, ha fet una reflexió i intentat ajudar a tots aquells nens i nenes que pateixen aquesta pràctica. Els ha animat a no defallir i a denunciar sempre aquests fets al centre escolar.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings