FOTO MARCA ESPAÑA: Pintada de “la casa del maricón” contra una família que penja una bandera LGTBI

Apareix pintada la casa d’uns activistes defensors del col·lectiu LGTBI

Comparteix la notícia
Orgull Gai

Orgull Gai

Apareix pintada la casa d’uns activistes defensors del col·lectiu LGTBI

Ha passat a Cabo de Cruz, a la província de A Coruña. Una parella va penjar al balcó de casa seva la bandera de l’arc de Sant Martí. Volien ensenyar als seus fills i als seus veïns el significat de la paraula tolerància. El que no s’esperaven és que tastarien personalment els efectes de la intolerància més homòfoba. Algú, amb esprai vermell, hi ha pintat la frase: “Casa del Maricón”.

Els fets van tenir lloc dissabte, a poques hores del Dia de l’Orgull. Pablo Chouza, que és un fotògraf i veí de Cabo de Cruz de Boiro, va decidir penjar la bandera LGTBIQ+ en una finestra de casa seva. Com aquell que penja una estelada. Doncs l’endemà van rebre l’odi de l’espanyolada intolerant: “Casa do maricon” . Segur que haurà servit perquè els seus fills vegin com és la gent.

Escenes com aquestes demostren la intolerància d’alguns sectors de la societat espanyola. Els autors de les pintades són heterosexuals i no accepten que algú pugui ser homosexual o transexual. Viuen sent uns intolerants, però el pitjor de tot és que no ho saben.

Pintada homòfoba
Pintada homòfoba

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings