Pilar Eyre deixa anar una bomba sobre una possible nova feina d’Urdangarín… i t’indignarà

Segons Pilar Eyre, Urdangarín podria fitxar pel Barça

Comparteix la notícia
Pilar Eyre

Pilar Eyre

Segons Pilar Eyre, Urdangarín podria fitxar pel Barça

Pilar Eyre està ben informada. És una de les periodistes de crònica social amb més informació de tot l’Estado español i és una experta en monarquia. Ha escrit diversos llibres sobre la família reial espanyola (també sobre els Franco) i explica totes les novetats que van sortint. No calla res i té un estil irònic i refinat que agrada a molta gent. La darrera informació que ha publicat és sobre Iñaki Urdangarín, marit de Cristina de Borbón i que ha passat una temporada (no gaire llarga a presó) pel cas Noos.

Urdangarín (com dirien els espanyols) “se ha comido el marrón”. L’objectiu principal era que la seva dona quedés totalment lliure de càrrecs i la maquinària de l’Estado ha fet la seva feina. Urdangarín, com a marit enamorat (possiblement l’únic matrimoni de debò d’aquella casa) va acceptar complir presó i carregar-se tota la culpa a les esquenes. No en va, no és un Borbó de naixement.

Ara ja ha complert condemna i tant ell com la dona visiten sovint Barcelona ja que el seu fill Pablo viu aquí. Juga al Barça d’handbol des d’aquesta temporada i els experts creuen que serà dels bons. Una cosa és que jugui el fill, que no té cap culpa dels tripijocs del pare, i l’altra és que Urdangarín pare torni al Barça. Una possibilitat que ningú contemplava fins conèixer què ha dit Pilar Eyre.

Escriu la periodista: “En la clínica Teknon se visitan con sus médicos y quizás el cuñado del rey pudiera tener una oferta de trabajo en el Barça por parte del presidente Laporta, su gran amigo. Iñaki se reunió con sus antiguos compañeros y todos le dieron un gran abrazo, sobre todo Enric Masip, la mano derecha de Laporta”.

Per ara no hi ha res confirmat però si finalment arriba aquesta oferta els seguidors del Barça no ho entendran. Com és lògic un membre de la família borbònica, condemnat per greus delictes no és la millor imatge per un club com el F.C.Barcelona.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings